top of page

PRAKTISCH

WANNEER

Van dinsdagmiddag 26 december (14u) 

tot en met zaterdagmiddag 30 december (15u) 2023.

INSCHRIJVEN

Dit doe je via het inschrijvingsformulier.

Je krijgt een e-mail ter bevestiging en een uitnodiging tot betalen. Indien je binnen de week niet hebt betaald, wordt je inschrijving automatisch geannuleerd.

 

Na betaling is je inschrijving dan definitief.
 

PRIJS

Deelnemers met een attest jeugdwerk: €275
Deelnemers jonger dan 35: €330
Alle anderen: €395

 

ANNULEREN

Wanneer je je deelname annuleert vòòr 16 december 2023, betalen we je inschrijvingsgeld terug, met aftrek van 20 euro administratiekosten. 

Let op: deze annulering moet gestaafd worden met een geldig bewijs of een bewijs van overmacht. Annuleringen na 16 december worden niet terugbetaald.


Indien een atelier niet kan doorgaan omwille van te weinig deelnemers of het wegvallen van de coach (ziekte, overmacht), wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

VERZEKERING

Je participeert aan de Winteracademie als privépersoon. Vanuit de Winteracademie is er geen extra verzekeringspolis.

VERLOOP

Tijdens de Winteracademie beschikt ieder atelier over een eigen werklokaal.
De concrete werkuren en dagplanning overleggen de deelnemers met hun coach.
Doorgaans wordt er gewerkt in blokken van twee uur, tussen 9u

en 22u.

In alle werklokalen is er draadloos internet. 

 

Alle ateliers beschikken over het nodige werkmateriaal. Enkel voor het atelier Animatiefilm is het nodig om je eigen tablet of smartphone mee te brengen. Je mag ook zelf ander materiaal meebrengen, maar zorg dat het verzekerd is tegen schade of diefstal.


Enkele weken voor de Winteracademie zal de coach van je atelier je contacteren voor eventuele bijkomende zaken.

OVERNACHTEN

In de prijs van de Winteracademie zijn de overnachtingen en de maaltijden inbegrepen. Je verblijft in volpension.


Je deelt een kamer met maximaal twee andere deelnemers. Met wie, dat kan je tijdens de eerste dag van de Winteracademie zelf bepalen.


Destelheide voorziet lakens, donsdekens en kussenslopen, maar breng je eigen handdoeken en toiletgerief mee.
 

ETEN

Speciale diëten of voedselallergieën moeten op het inschrijvingsformulier vermeld worden (bij ‘Opmerkingen maaltijden’). Bezorg ons ook een medisch attest waarin deze beschreven staan. Zo kan de kok hier zoveel mogelijk rekening mee houden.
Omwille van de strenge HACCP-regelgeving is het niet toegelaten om in het zelfbedieningsrestaurant eigen meegebrachte voedingswaren te verbruiken.

BAR

De bar gaat open om 21u00 en wordt uitgebaat door een van onze medewerkers.
Er is een licht- en geluidsinstallatie aanwezig. Voel je vrij om je eigen muziek mee te nemen en je dj-kwaliteiten te delen met de andere deelnemers.

WAAR?

Destelheide is een centrum voor jeugd, kunst en creatie in Vlaanderen.

Destelheide is een modern, gedurfd, duurzaam en gezellig gebouwencomplex van glas, beton en hout op een uitgestrekt en natuurrijk domein in de groene rand van Brussel.

HOE TE BEREIKEN?

Openbaar vervoer: Neem de trein tot in Halle en dan verder met bus 153 of bus 155 richting Drogenbos. Stap af aan de halte Destelheide. 

 

Auto: E19 Bergen-Charleroi afrit 20 Alsemberg – richting Huizingen/Alsemberg

Carpool: voor de start van de Winteracademie krijg je een carpoollijst met de e-mailadressen van de deelnemers, zodat je eventueel kan afspreken om samen kostendelend te reizen.

Opgelet: Wil je niet dat jouw gegevens doorgestuurd worden, vermeld dit dan expliciet op je inschrijvingsformulier (Checkbox Carpooling).

 

bottom of page