top of page

Animatiefilm/ digitaal tekenen

Kunstenaar-coach: Roman Klochkov

Beeldend atelier

 

Welkom in de betoverende audiovisuele wereld waar eigen tekeningen en collages tot leven komen en het geluid extra dimensie creëert. Beeld per beeld, shot per shot wordt er een eigen universum in de vorm van de korte animatiefilm opgebouwd. 


Een persoonlijk verhaal of gedurfd experiment? Een uitlaat van frustratie, satire of poëtische expressie? Getekend met de hand of onder de lens van een tekentablet/smartphone gezet. Alles is mogelijk en zonder beperking van techniek.


Een animatiefilmmaker speelt met de emotie van de kijker. Aan het lachen brengen of een traan laten wegpinken? De keuze is aan jou, coach Roman Klochkov zorgt dat het gerealiseerd en afgewerkt kan worden. Er zal heel wat materiaal klaarliggen maar breng wel je eigen tablet of smartphone mee.

Max 10 deelnemers

DSC_3178_0011.jpg

Roman Klochkov scoorde met zijn animatiefilms ‘Administrators’ en ‘Natasha’ op allerlei internationale filmfestivals en won flink wat prijzen. Tegenwoordig geniet hij van het lesgeven en illustreren/animeren in opdracht.

Op zijn website vind je zowel zijn artistieke werk als voorbeelden van workshops. Op zijn Instagram kan je zijn iPad-schetsen zien die hij onderweg tegenkomt.

www.romanklochkov.be

  • Instagram
bottom of page